Etiketter

Interiør (21) Inspirasjon (13) Stemning (12) Ønsker (11) Baking (8) jul (8) Hverdag (7) Innkjøp (7) Hobby (5) Huset (5) Stuen (5) Påske (4) bursdag (3) rosa (3) Borddekking (2) DIY (2) Kjøkken (2) Soverom (2) Bad (1) Sommer (1)

torsdag 30. august 2012

Cupcakes

Cupcakes!

Sjokolade cupcake med gul frosting!


kjempe enkelt å lage





<3
Her kommer det litt bilder av rommet til Linnea. Eg mangler fortsatt litt pynt, men det kommer etterkvart.







                                     kjempesøt uro fra Søstrene Lye



                                                Kuleramme fra Lisbet Dahl




 Det var så langt eg var komt med rommet :)

onsdag 29. august 2012

Haugesunds tur

God Kveld!

Idag har me vore i haugesund ein tur. Linnea trång litt kler, så hu fekk seg nåken bokser, genserar, fleesekler til høsten, hua, sokkar og sko. Så nå håpe eg det holde ei lita stund... hu vokse jo så fort! Idag såg eg at tann nr 2 begynne å komma og! :) Me var først litt på Amanda senteret og kjøpte skjorta til Thomas og stavmiksar så eg kan begynna å laga middagar til Linnea sjøl. Etter det var me nere i gågato å såg. Eg måtte jo selvfølgeli innom på Kids Room, og det er så utrulig masse fint der og kom ut me desse knaggane til Linnea sitt rom, som er fra JaBaDaBaDo.




Så var me å åt på ein italiensk resturang på kaien så heite Il Forna, der me kjøpte ein fantastisk god pizza. Fant ut at der skal me lett tilbake!




Gode å mette trilla me opp på Markede, der eg måtte innom på Søstrene Grene! og kom selvfølgeli ut med noko der og..


Nåken skåler å skjeer til Linnea

Nå blir det tv kos her i huset.

I måro blir det ein tur til frisøren, og så tenkte eg at eg skal bake cupcakes :) Mmm

snakkes!

mandag 27. august 2012

Sol og Grilling!

God Kveld!



Idag våkna eg opp til sol å heilt blå himmel! Då bestemte me oss for at då måtte me grilla idag, og invitera litt venner. Siden det antagligvis blir sommaren`s siste grilling.  Det var kjempe kjekt, og godt med grillmat.  På menyen sto det: heimalaga potetsalat, heimalaga dressing, salat med masse godt oppi, kjøtt, bernaise sause og ris! Mmm...




Ellers har me ikkje gjort så masse idag, bare kost oss i finaveret :) Thomas har fri-veka denna veko, så då blir det ei skikkelig kose veka :)

kjøpte og eit cupcakes stativ på nille idag, til bare 69 kr. så nå kan eg laga masse cupcakes!





lørdag 25. august 2012

helg!

God måren! :)

Då var de helg, å me har fått Thomas heim! Han har friveka denna veka så komme nå, å de glede eg å Linnea oss til.  Idag skal me bare slappe av å nyta dagen, før me skal ut i Haugesund å eta ikveld, ilag med Renate og Torbjørn. Gleder meg skikkelig, siden det ikkje er så ofta me er utav huse på kveldane lengre. Då skal tante Linn og "onkel" Thomas passa på Linnea. ( ja, søster mi har og ein type så heite Thomas ) :)

I går hadde eg og Linnea bare ein kosedag. Fekk vaska litt hus så de var gjort til helgo, me hadde besøk av farmor til Linnea, og bestemor å tante Linn. Så var me og nede på butikken -Søstrene Lye, og eg kom selvfølgeli heim med noko denna gongen og :)






Linne har ei tann så er på vei ut, som og sikkert gjere litt vondt... For hu vil ikkje såva på kveldane! Møkje kjekkare å sitta på fange te mammaen å kosa, så siden det var helg fekk hu lov til det i går då :)  Hærligt me litt kosetid :)



Tenkte eg snart skulle ned på Princess å kjøpa gardinstang til Linnea sitt rom, så eg får hengt opp gardiner. Og då skal det endeli komma litt bilder av prinsesserommet! :)

Ha ei fin helg :)

tirsdag 21. august 2012

Linnea 6 mnd!

hei!

Idag våkna eg kl 9, og var nesten litt sjokkert øve at det var heilt stille i huset. Linnea pleie å våkna i 8 tio. Måtte inn å sjå om alt var ok, å då låg hu å koste me bamsen sin og smilte stort! Ingenting er bedre enn å vokna opp å sjå et stort smil på prinsesso våras :) <3

Me hadde time til fysioterapeuten idag og, så då trilla me ner te sentrum:)det er masse nedover bakkar, så eg  brukte ca 1\2 time.. Men eg orka ikkje å gå opp alle bakkane igjen når me sko heim, så då fekk eg Thomas til å henta oss! ( late...ja!! ) Alt gjekk fint hos fysioterapeuten, så då slapp me å komma igjen :)

Linnea e blitt heile 6 mnd idag, så då fant eg og Guro ut at me sko "feira" detta litt! åsså skal Guro reisa til Slovakia for å gå på skule, så då måtte me jo sei hade te hu og. Eg kjøpte meg jo mini-cupcake jern, så eg fekk prøvd de idag! å her er resultatet...



                               Kvite pyntekuler fra Wilton

                                      I frostingen brukte eg nøttesjoko

                                   og så har eg kjøpte nye håndkler til badet nere

mandag 20. august 2012

Ny data!

God kveld!

Nå sitte eg framfor tv å ser filmen vegas, og har kost med med is.  Har vore ein avslappande dag idag, der eg å Linnea bare har kost oss heima. Hu har nå lert seg å snu seg fram å tebake på mage å rygg, så hu har trilla fram å tebake heile dagen :)  Me har og hatt et lite besøk av mamma\bestemor idag. Linnea smilte fra øyra te øyra når hu kom inn i ståvo. Åsså har søstero mi Linn vore på besøk. Allti kjekt me litt besøk når de bare e oss 2 heima.

                                        Is me non-stop å peanøtter!


                           Linnea å pusen kose seg på terassen.


I går va de ein nydelige dag, å kjempevarmt. Etter thomas var fore på jobb, trilla Linnea å eg ner te mamma, pappa, Linn og Kenneth for å eta middag å kløppa Kenneth. Å der sto de pinnakjøtt på menyen! Det er noko av det besta eg får. Etterpå trilla me heim igjen... å det var så vamt å gå opp alle bakkane at eg var heilt ødelagt når eg kom heim, å hadde lyst å bare straka ut på golve. hehe

åsså har eg foressten ENDELI kjøpt meg ny data. eg har hatt ein rosa mini-pc, men den begynte å tulla seg te nesten me ein gong eg fekk den. så har me bare brukt iPaden, men e greit me ein data me kan legga inn bilder på, å ikkje minst at me endeli har cd-rom. kjempe fornøyd me kjøpet!



:)

                                    Det fina veret der var i går..

                         Et lite fuglahus eg har pynta plommetreet med

Nå er det snart kvelden her i huset :)

lørdag 18. august 2012

Rosa

Heihei!

Nå er eg ferdig med rommet til Linnea ( nesten jaffal ). møblene er på plass, så mangler bare pynt, og litt til veggene.

Nå har eg bladd gjennom kids paradise si nettsia, og det er så utrulig masse fint der. Kunne tenkt meg alt.  Men her er litt som eg falt litt sånn ekstra for. ( siden eg er veldig glad i rosa, er det selvfølgeli et rosa jenterom ).

                                 Hjerte veggdekor



                                         Søt lito hylla

                            Søte bokstavar




                                        Taklampe
                          Og bordlampe i samme stil
 og tilslutt ein søt rosa oppbevarings-kasse