Etiketter

Interiør (21) Inspirasjon (13) Stemning (12) Ønsker (11) Baking (8) jul (8) Hverdag (7) Innkjøp (7) Hobby (5) Huset (5) Stuen (5) Påske (4) bursdag (3) rosa (3) Borddekking (2) DIY (2) Kjøkken (2) Soverom (2) Bad (1) Sommer (1)

tirsdag 30. oktober 2012

VENTE VENTE...! :)
 
Nå er endelig snowball lys fra happy lights bestilt! Skulle ønska eg kunne fått dei i posten allerede nå.. Men må nok finna fram tålmodigheten å venta :)
 
 

mandag 29. oktober 2012

OPPSKRIFT PÅ KORG
 
Her kommer oppskrifta på den hekla korga eg lagte.
Eg brukte Ullrikka garn som er kjøpt hos Nille.
 
steg nr.1    Lag 30 LM (luftmasker)

nr 2.   Nå skal du snu og hekle FM (fastmasker) tilbake igjen. Begynn i den første LM fra heklepinnen.
( eit bilde av kossen du begynner å hekle tillbake )
 
 
nr. 3   Når du er komt heilt tilbake gjer du på akkurat samme måten og hekler tilbake igjen. Fortsett sånn til du har fått ein firkant som er like lang på alle sidene.
 
Nr 4.  Nå er du ferdig me bunnen, og skal begynne på sidene. Då fortsetter du der som nåla er og skal hekle FM rund heile firkanten. så det blir Fm på alle 4 sidene.
 
nr. 5   Når du har kom rundt 1 gang skal du ta samme runden runndt 2 ganger til.
 
nr 6. Nå skal du ta ein runde rundt igjen, men når du kommer til hjørnene skal du hoppe oper 1 maske i kvart hjørna til du har hatt ein runde.
 
nr 7. Dei 2 neste rundene skal bare heilt vanligt rundt med FM, som du har gjort tidligere og 3 runde skal du gjer det samme igjen med å hoppe over 1 maske.
 
( nå skal det begynne å sjå sånn ut )
nr 8. Nå skal du fortsette med FM rundt å rundt.. om igjen å om igjen, heilt til du har fått den høgden du ønsker.
 
nr 9. Når du har fått ønsket høgde skal du snu å hekle tilbake igjen til du har fått ei ny høgde på 2-3 cm. Denne kanten skal brettes ned når du er ferdig.
 
nr 10. Nå er det bare til å feste alle tråder og VIPS så har du ei korg :)
 
Eg er ikkje så flink til å forklare, men er det spørsmål er det bare til å spør :)
Kan du fastmasker klarer du å hekle denne korga, siden det er det einaste som blir brukt utenom luftmasker i begynnelsen :)

torsdag 25. oktober 2012

TORSDAGS FRI
 
Fridagen min starta kjempeflott idag.. Linnea sov lenge og det snøa når me sto opp! Julastemningo kom med ein gong.. godt det bare er 2 mnd te jul. Eg er veldig klar for å begynne med å handle julapresangar.
 



 
Eg måtte jo ha noko å gjer på fridagen min, og siden det var så kjekt på cupcake kurset i går måtte eg jo baka idag. Så då blei de nåken vaniljecupcakes med lilla vaniljefrosting...Mmm...
 





 
Ellers har resten av dagen gått i besøk av mamma og kos me mine kjære <3
Eg måtte og prøva meg på å stryka serviett på lys... om det var så enkelt som eg har hørt at det skal ver... Og det var det :) detta er bare eit prøve lys..
 


 
Nå får eg vaska litt golver i huset.. Dagen i måro går vekk i kontroll på helsestasjonen, jobb etterfulgt av kvelds hos bessen.. og jobb på lørdag..! :)

onsdag 24. oktober 2012

CUPCAKE KURS
 
Etter jobb idag reiste eg og Renate til haugesund for å ver med på eit cupcake kurs med passion4vintage- Ingrid Marie Widvey. Det var kjempekjekt! Der fekk me læra ulike måtar å pynta cupcake på med krem, korleis me kan pynta med sukkerpasta og med figurar av marsipan. Me fekk og mange gode tips til oppbevaring av cupcakes, krem og diverse.
 












 
Og litt nytt til bake samlingen min..
 
Mintgrønn og lilla farge

 
Glitter til å ha på marsipan pynt
 
Gule pynteperler
 
Grønne former
 
Sprøytepose til topping
 
Og ein ny tip
 
 
Så nå må de blir baking ein dag der eg får prøva ut tingo eg har lært :)
 
Eg er blitt så hoven i halsen, så trur eg får hoppa til køys å sjå om eg blir bedre i morgen.
God Natt <3

mandag 22. oktober 2012

HEKLEDILLA
 
Eg syns det er så fint med lys glass, så då hekla eg likagreit litt pynt til det eine glasset. Brukte ca 1 time på å lage det. Er så koslig å tenne masse lys på mørke høstkveldar og pynte litt ekstra.
 




 
Eg har òg hekla ei korg som eg nettopp har blitt ferdig med, og veit at eg skal hekla mange sånne. Dei kan brukast til masse. Bl.a til å ha smykker i, beauty produkter eller oppbevaring til det ein måtte ønske. Eg valgte å bruke denne til å ha blomsterpotte oppi. Og må sei eg blei ganske fornøyd med resultate!
 


 
Eg kan legge ut oppskrift viss det er ønsker om det.

lørdag 20. oktober 2012

ØNSKE COLLAGE


Oppbevaring
 
 
1. 2 kurver fra Skeidar
2. stor kurv fra Skeidar
3. Boks til brød fra Bohus
4. Kurv fra Bohus
5. boks til kaffi fra Bohus
6. boks til te fra Bohus
 
 
 
Belysning
 
 
 
1. lysslynge fra happy lights
2. taklampe til soverommet fra Ellos
3. Taklampe til ståvo fra Ellos
4. Gulvlampe til ståvo fra Ellos
 
 
VIMPELREKKE
 
Då var eg endelig ferdig med vimpelrekka som skal henge på Linnea sitt rom. Fargane eg har brukt er kvitt, lyserosa og mørkerosa. Hekling er faktisk ganske kjekt, å eg er allerede begynt på neste prosjekt... Korger! :) Eg er snart ferdig med første korg, så kan snart visa resultatet.
 


 
Nå må eg bare få hengt det opp på rommet hennas!