Etiketter

Interiør (21) Inspirasjon (13) Stemning (12) Ønsker (11) Baking (8) jul (8) Hverdag (7) Innkjøp (7) Hobby (5) Huset (5) Stuen (5) Påske (4) bursdag (3) rosa (3) Borddekking (2) DIY (2) Kjøkken (2) Soverom (2) Bad (1) Sommer (1)

torsdag 27. september 2012

           Snart helg igjen...!      

                        
Torsdag og snart helg igjen.. Og det betyr at vår kjære kjæreste\pappa komme heim ikveld :) Nå skal han ver heima i heile 12 veker i pappa-permisjon, og eg skal begynne på jobb igjen på mandag! Hjelp...
 
Så idag har eg vaska hus så me sleppe å gjer det i helgo, og kan bare kosa oss. Greit å få de gjort og. Så har eg å Linnea trilla tur i regnvèret, lekt og kost oss.
 
 
Bare et lite bilde av eit skilt Linnea fekk av sin onkel Kjetil, det var så fint <3


Eg holder og på med eit sy prosjekt.. Gardiner!  Gardinene på kjøkkenet og i ståvo har hengt oppe i snart eit år nå..ALT for lange! Så nå har eg endelig gidda å setta meg ner for å sy dei opp. Og eg har ikkje symaskin, så eg gjere alt for hånd.
 
før-bilde av gardinene

og etter-bilde
 
Nå har eg bare 2 gardiner igjen av 8 stk, og stryking... noko eg ikkje ser fram til siden gardinene er lin, og tar evigheter å stryka. Men får bare bita i det sura eple og hoppa i det.

tirsdag 25. september 2012

  Høst

 
Høsten kommet for fullt, og da er det bare til å begynne å rydde vekk hagemøblene. Eg ville kje gjemme dei heilt vekk, siden dei nesten ikkje har blitt brukt i sommar. Så eg bestemte meg for å ta det litla bordet og ein stol inn i gangen, for å laga ein liten koslig krok der.
 


 
Nå mangler det bare ein fin liten blomst der :)

torsdag 20. september 2012

CASA INTERIØR
 
Nå er endelig den nye katalogen fra Casa interiør kommet. Utrulig masse fint! Noko nytt og noko `gammalt` :) Ta turen inn på www.casainterior.no og bla i den fine katalogen <3
 
Litt bilder, med veldi dårlig kvalitet...







Eg er forhandlar for casa interiør, å er det noko så friste og du vil bestilla er det bare til å legga igjen ein kommentar. Eg holder og casa party viss du ikkje bur så langt fra Etne :)

Kjekt å kjøpta gave til seg sjølv avog til og... eller kanskje ein julegave?

<3

onsdag 19. september 2012

Bergen!


På mandag reiste eg med min litle familie til Bergen for å sove på hotell ei natt. Me reiste i 11 tio om mårningen fra eit skikkelig regnver til SOL i Bergen. Me sjekka inn på Thon Hotel og la ifra oss tingene våras, og gjekk for å møta søskenbarne mitt Iselin som bur i Bergen. Alltid kjekt å ver med Iselin <3 Me var på kafe og det blei selvfølgelig shopping, masse snakking og me avslutta med eit bedre måltid på Egon. Men må ikkje tru det var sol heile tida altså.. Då me skulle gå til Egon kom det ei skikkelige regnbya, og det var selvfølgelig eit stykke å gå.. Eller springa blei det til! me var gjennomvåte når me kom fram, men då var det eksta godt å komma tilbake til hotellet å ta ein varm dusj, og kosa oss me smågodt.
 
Tirsdagen måtte me tidli opp.. På parkeringsplassen kunne me bare putte på penger til kl 8 om mårningen, så då var det opp då og springa ut å putta på meir penger..Etterfulgt av hotell frokost!! MMmmm... Finnes ikkje noko bedre enn hotell frokost! <3 Etter me hadde kost oss med den var det tilbake på rommet å pakke isamen tingene våras, sjekke ut og shoppe enda litt til :) Blei ein del kler og litt pynteting til ståvo!
 
Utrulig deiligt å reise på ein mini ferie, og eg gleder meg til neste gang me skal reise vekk. Linnea er jo ein fryd å ha me seg. Hu er blid å snill heile tida :) God jenta våras <3







fredag 14. september 2012

God helg!

God fredagskveld!

Idag våkna me til eit kjempesurt ver ute.. Så då fekk Linnea seg eit langt bad, og me tente masse lys og eg hadde ein god frokost. Så blei det litt leking, før me tok turen ner på helsestasjonen for barselgruppa, vekt og mål av Linnea. Hu vokse så bare det! Resten av dagen er gått i handling, middagslaging til snuppeline og vasking av huset. Deiligt å gå inn i helgo med reint hus <3






Nå er Linnea i seng og då skal eg kosa meg med den nyaste utgaven av Vakre hjem & interiør, og masse kjekke program på tv! Og så kommer Thomas heim seint ikveld og skal ver heima ei heile veka, noko eg og snuppeline glede oss masse te :)


God Helg <3

onsdag 12. september 2012

Rom for rom- Gangen

Her kommer litt bilder av gangen våras, sånn den ser ut nå!
Me har malt vegger, alle lister, litt av trappo og skifta dører.
 
 

 

 

 

 

Det som er igjen å gjer i gangen er å male trappa til loftet og til kjellaren, male det speilet med gull på i sølv\grått og få inn eit garderobeskap :)
 

tirsdag 11. september 2012

regnvær`s dag

Idag våkna me opp te eit skikkelig surt ver, det regna og blåste kjempemasse. Då blei det ein innedag med bare kos :)  Thomas var heima nåken få timar idag tidlig, så då sneik eg meg ner til butikken for å ta veke-handelen. Ganske greit å få gjort det når han er heima.. går litt fortare då. Har hatt eit lite besøk av pappa og farfar idag. Pappa har vore i spania med jobben i helgo, å han hade kjøpt pakke te meg og Linnea <3
 
Eg fekk ein kjempegod gucci parfyme, og Linnea fekk ein leke telefon med lyd :)
 

Eg blir så glad når eg oppdage at orkideane mine som står uten blomster, plutselig har knoppar! Ghar knoppar! Gleder meg til det blir blomster og eg kan pynta med den igjen!



Og så har eg fått 2 invitasjonar til boligmessen i haugesund i helgo! :) Sjå om eg får me meg Thomas ut ein dag :)


Nå har eg fått Linnea i seng, og håpe hu såve lenge. Hu var så trøtt stakkar <3
Så blir de avslapping i sofaen på meg :)

Ha ein fin tirsdagskveld :)

søndag 9. september 2012

Då var helgo slutt..

God kveld!
 
Linnea våkna tidlig idag (hal 8), sjefen talte å det var bare til å stå opp! Siden det ikkje var blitt skikkelig lyst ute tente me masse lys i ståvo, å eg åt ein god frokost me kakao attåt. Så har eg funne ut at me har fått masse nye kanalar på altiboxen, masse filmkanalar. Så då pakka eg og Linnea oss inn i teppe å satt og såg på biler 2. Thomas reiste på jobb igjen idag..ganske kjedeli! Men heldigvis ska han bare jobba denna veko, så har han fri ei heile veka :)
 
me har og vore i bursdag idag til søskenbarne mitt så blir 7 år! kjempe koslig :) Masse goe kaker... Mmmm!
 
Nå har eg sett litt på ellos si nettsida, og der er mange fine hus ting som eg har veldi lyst på... her kan du sjå noko av det:








Som du ser, er eg veldig glad i kvitt <3

Nå eg det snart kvelden.. lade opp til ein ny dag ilag med prinsesso <3 nyta det skikkelig nå før eg begynner på jobb igjen..!

<3

fredag 7. september 2012

Fredagskvelden min..!

Go kveld!

Thomas for på kino ikveld, så då kose eg meg i sofaen me norske talenter, og den nye sjokoladen boble sjokoladen til Freia! kjempe god :) så sitte eg på nette å leite litt etter servantskap til badet, og tenkte eg kanskje skal begynne å male badet i måro.

Eg har ein favoritt duk.. kvit med blonder på. Og kvar dag når thomas er heima, og eg har duken på bordet gir eg han streng beskjed om at han IKKJE må søla på duken min! og det førsta eg gjore når han for ut dørene ikveld var å velta eit stort glass med cola over heile duken.. typisk! og i litt panikk tenkte eg at viss eg hive duken i vaskemasinen med ein gong, så blir det kanskje ikkje flekker. Sette maskinen på og sette meg godt til rette i sofaen. Etter lenge hørt eg plutselig ei voldsom hyling fra maskinen og sprang inn på vaskerommet, og trudde eg sko besvima når eg kom inn. heile vaskemaskinen var stapp full i vatn, og så var heile vasken ( ein veldig dyp vask) og full i vatn... så masse at det dryppa på benkaplat! Panikksituasjon!!! Eg klarte akkurat å redda det før det rant på golvet... FLAKS! så nå sitte eg i sofaen og er fortsatt litt sjelven :/
Eg skjønne kje koffer sånne skumle ting alltid ska skje når eg er aleina..  ( har hatt ein brannepisode og )

Så det baderomsprosjekte eg tenkte eg skulle begynne med i måro, må kanskje heller bli vaskeromsprosjekt..!

blir spennande å sjå ka så skjer, eg får begynna me planlegging!

God fredagskveld <3

onsdag 5. september 2012

Ønskelista

Eg har masse ønsker fra favoritt nettbutikken min... sofies villa!

her kommer litt bilder...














 
  trur eg snart må bestilla meg noko! så utrulig masse fint :) <3

og nå kommer snart den nye katalogen fra casa interiør og!  Glede!!